Φόρμα Κράτησης

x

Ακύρωση/Μεταβολή κράτησης

Αν θέλετε να ακυρώσετε μία κράτηση, ή να την μεταβάλετε, ή να μας πείτε κάτι σχετικά με αυτή μπορείτε να υποβάλετε ένα σχετικό αίτημα παρακάτω. Συμπληρώστε τον κωδικό κράτησης, τη διεύθυνση e-mail που χρησιμοποιήσατε κατά την κράτηση και, προαιρετικά, ένα σχόλιο. Δεν μπορείτε να ακυρώσετε μία κράτηση αν η ημερομηνία παραλαβής είναι σε λιγότερο από 14 ημέρες.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

24/7 Υποστήριξη Πελατών

Το γραφείο μας είναι ανοιχτό όλο το χρόνο για οτιδήποτε χρειάζεστε, ακόμα και για ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με τη μίσθωση του οχήματός σας. Για Ενοικίαση αυτοκινήτου στη Σύρο επιλέξτε το Galera travel – rent a car!

Όροι ενοικίασης αυτοκινήτου

Ο υπάλληλος της επιχείρησης συμφωνεί να παραδώσει στον ενοικιαστή, του οποίου το όνομα και η υπογραφή αναγράφονται στο παρόν απλά, το αυτοκίνητο με τους όρους που περιγράφονται πιο κάτω.

 1. Ο ενοικιαστής επιβεβαίωσε την καλή κατάσταση του αυτοκινήτου πριν το παραλάβει και συμφωνεί να παραδώσει το αυτοκίνητο στην ίδια καλή κατάσταση, με τα λάστιχα, εργαλεία, και εξοπλισμό που είχε κατά την ημέρα της συμφωνίας.
 2. Ελάχιστος χρόνος ενοικίασης θεωρείται η μία (1) ημέρα. Ο χρόνος ενοικίασης μπορεί να αυξάνεται εάν το επιτρέπει εγγράφως ο ιδιοκτήτης, διαφορετικά το ενοίκιο θα προσαυξάνεται κατά 50%.
 3. Κανένας άλλος δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσει το αυτοκίνητο εκτός του ενοικιαστή. Ο ενοικιαστής δεν επιτρέπεται να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών και συμφωνεί να τηρεί τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας και να μην χρησιμοποιεί το αυτοκίνητο για αγώνες ταχύτητας, σε σκληρά εδάφη, αμμουδιές, ή σε οποιοδήποτε άλλο μέρος που μπορεί να βλάψει το αυτοκίνητο ή απαγορεύεται από τις αρχές.
 4. Ο ενοικιαστής αναλαμβάνει την αποκλειστική ευθύνη για παραβάσεις του κώδικα οδικής κυκλοφορίας ή παράνομης στάθμευσης που θα βεβαιώνονται από οποιαδήποτε Δημόσια ή Δημοτική αρχή καθ’ όλη την διάρκεια της μίσθωσης, όπως αυτή προκύπτει από το παρόν συμβόλαιο και αναλαμβάνει την υποχρέωση πληρωμής των σχετικών προστίμων.
 5. Σε περίπτωση οποιασδήποτε ζημιάς ο ενοικιαστής συμφωνεί να σταματά το αυτοκίνητο σε ασφαλές σημείο και να ειδοποιεί τον ιδιοκτήτη.
 6. Σε κάθε περίπτωση όλες οι ζημιές των ελαστικών του αυτοκινήτου λόγο κακής χρήσης ή καταστροφής τους από πεζοδρόμιο, λακκούβα, καρφί κλπ βαρύνουν τον ενοικιαστή.
 7. Ο ενοικιαστής συμφωνεί πως έχει την προσωπική ευθύνη συγχρόνως με την παράδοση του αυτοκινήτου να πληρώσει όλο το συμφωνηθέν ενοίκιο καθώς και οποιαδήποτε άλλη δαπάνη έχει προέλθει από ζημιά που έχει προκληθεί στο όχημα καθώς και από τυχών καθυστέρηση από τον συμφωνηθέντα χρόνο παράδοσης.
 8. Ο ενοικιαστής υποσημείωσε πως η ασφάλεια του αυτοκινήτου προστατεύει αυτόν προς τρίτους για σωματικές βλάβες, θάνατο μέχρι του ποσού 750.000,00€ και για υλικές ζημιές μέχρι του ποσού 750.000,00€ . Οπωσδήποτε ο ενοικιαστής δεν ασφαλίζεται για τις εξής περιπτώσεις:

Α. Εάν επιβάτης του αυτοκινήτου έπαθε ατύχημα με υπαιτιότητα του ενοικιαστή και

Β. Εάν γίνει ατύχημα και το αυτοκίνητο δεν το οδηγούσε ο ενοικιαστής.

 1. Σε περίπτωση ατυχήματος ο ενοικιαστής πρέπει να ενημερώσει αμέσως τον ιδιοκτήτη δίνοντας πλήρεις εξηγήσεις για το συμβάν.
 2. Ο ενοικιαστής υποχρεούται να επιστρέψει το αυτοκίνητο με την ποσότητα καυσίμου που αυτό είχε την ημέρα παραλαβής του από αυτόν. Σε περίπτωση που το όχημα κατά την επιστροφή δεν έχει την ίδια ποσότητα καυσίμων που έχει κατά την παραλαβή θα υπάρξει χρέωση για την αναπλήρωση αυτών, καθώς και χρέωση «εξυπηρέτησης καυσίμων» ίση με 5,00€.
 3. Ο ενοικιαστής με την υπογραφή του εξουσιοδοτεί την επιχείρηση να εισπράξει από την πιστωτική του κάρτα, το νούμερο της οποίας αναφέρεται στο παρόν, οποιοδήποτε ποσό προκύψει από την τήρηση των όρων του συμβολαίου.
 4. Τα ελαστικά του οχήματος δεν καλύπτονται από καμία ασφάλεια και η επισκευή τους επιβαρύνει αποκλειστικά τον ενοικιαστή

Για κάθε ασάφεια ή διαφωνία ιδιοκτήτη ή ενοικιαστή αρμόδια είναι τα Ελληνικά δικαστήρια.

Μέθοδοι Πληρωμής

Το Galeratravel.gr σας παρέχει διάφορες εναλλακτικές μεθόδους πληρωμής προς διευκόλυνσή σας όπως πληρωμη μέσω του Alpha Bank e-Commerce χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα (Visa, Mastercard, American express, Maestro, Diners) είτε με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass.

Πολιτική Ακυρώσεων

Για τις κρατήσεις αυτοκινήτων που γίνονται ηλεκτρονικά μέσω του website της εταιρίας, ισχύουν τα παρακάτω σχετικά με την ακύρωση της κράτησης και επιστροφής των χρημάτων:
Εάν ο χρήστης/πελάτης θελήσει να ακυρώσει την κράτηση που έκανε θα πρέπει να ειδοποιήσει τηλεφωνικά ή μέσω e-mail την εταιρία «ΚΙΝΗΣΙΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ» (τηλ. +30 22810 87666) αναφέροντας τον αριθμό κράτησης και τα στοιχεία του.

Επιστροφή χρημάτων

Εφόσον ο πελάτης ειδοποιήσει για την ακύρωση έως 14 ημέρες πριν την έναρξη της ενοικίασης επιστέφεται όλο το ποσό (100%) που έχει καταβάλει. Για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο ο χρόνος ενημέρωσης για την επιστροφή όλου του ποσού είναι 30 ημέρες πριν την έναρξη της ενοικίασης του αυτοκινήτου.
Εφόσον ο πελάτης ειδοποιήσει για την ακύρωση από 14 έως 7 ημέρες πριν την έναρξη της ενοικίασης του αυτοκινήτου επιστέφεται το 50% του ποσού που έχει καταβάλει.
Εφόσον ο πελάτης ειδοποιήσει για την ακύρωση 7 ημέρες ή λιγότερο πριν την έναρξη της ενοικίασης του αυτοκινήτου, το σύνολο του ποσού (100%) που έχει καταβάλει, παρακρατείται και δεν επιστέφεται.

Ασφάλεια Συναλλαγών

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών Alpha  e-Commerce της Alpha Bank. H  πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών Alpha  e-Commerce χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού. Με τον τρόπο αυτό τα προσωπικά σας δεδομένα είναι απόλυτα ασφαλή.

Όροι Ενοικίασης Scooter

Σημαντική Σημείωση: Όλα μας τα scooters είναι άνω των 125cc και για να τα ενοικιάσετε χρειάζεστε δίπλωμα οδήγησης Α’ ή Α1′ ή Α2′ κατηγορίας.

Ο υπάλληλος της επιχείρησης συμφωνεί να παραδώσει  την μοτοσικλέτα στον ενοικιαστή του οποίου το όνομα και η υπογραφή αναφέρονται στην πρώτη σελίδα του συμβολαίου σύμφωνα με του όρους  που περιγράφονται πιο κάτω.

 1. Ο ενοικιαστής επιβεβαίωσε την καλή κατάσταση της μοτοσικλέτας πριν την παραλάβει. 2. Ο ενοικιαστής συμφωνεί να παραδώσει την μοτοσικλέτα στην ίδια κατάσταση, με τα λάστιχα, εργαλεία, και τον εξοπλισμό που είχε κατά την ημέρα της συμφωνίας. Ο χρόνος ενοικιάσεως θα αυξάνεται εάν το επιτρέπει εγγράφως ο ιδιοκτήτης, διαφορετικά το ημερήσιο ενοίκιο θα αυξάνεται κατά 50%.
 2. Κανένας άλλος δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσει την μοτοσικλέτα εκτός του ενοικιαστή και ο οποίος δεν επιτρέπεται να την οδηγεί υπό την επήρεια οινοπνεύματος ή άλλων ουσιών.
 3. Ο ενοικιαστής συμφωνεί να ακολουθεί τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας και να μη χρησιμοποιεί την μοτοσικλέτα για αγώνες ταχύτητος, σε σκληρά εδάφη ή αμμουδιές ή σε οποιοδήποτε άλλο μέρος που μπορεί να προκαλέσει ζημιά στην μοτοσικλέτα ή όπου απαγορεύεται από τις αρχές.
 4. Ο ενοικιαστής αναλαμβάνει την αποκλειστική ευθύνη σε περίπτωση παραβίασης του κώδικα οδικής κυκλοφορίας ή παράνομης στάθμευσης που θα βεβαιώνεται από οποιαδήποτε Δημόσια η Δημοτική Αρχή καθ’ όλη τη διάρκεια της μίσθωσης, όπως αυτή προκύπτει από το παρόν συμβόλαιο, και αναλαμβάνει την υποχρέωση πληρωμής των σχετικών προστίμων.
 5. Σε περίπτωση οποιασδήποτε ζημιάς ο ενοικιαστής συμφωνεί να σταματά την μοτοσικλέτα σε ασφαλές σημείο και να ειδοποιεί τον ιδιοκτήτη.
 6. Ο ενοικιαστής συμφωνεί πως έχει την προσωπική ευθύνη συγχρόνως με την παράδοση της μοτοσικλέτας να πληρώσει όλο το ενοίκιο και οποιαδήποτε άλλη δαπάνη έχει προέλθει από ζημιά ή καθυστέρηση από τον προκαθορισμένο χρόνο παραδόσεως.
 7. Ο ενοικιαστής ενημερώθηκε ότι η ασφάλεια της μοτοσικλέτας προστατεύει αυτόν προς τρίτους, για σωματικές βλάβες, θάνατο μέχρι του ποσού 750.000€ και για υλικές ζημιές μέχρι του ποσού 750.000€.

Οπωσδήποτε ο ενοικιαστής δεν ασφαλίζεται για τις εξής περιπτώσεις:
α) Εάν ένας επιβάτης της μοτοσικλέτας έπαθε ατύχημα με υπαιτιότητα του ενοικιαστή
β) Εάν γίνει ατύχημα και την μοτοσικλέτα δεν την οδηγούσε ο ενοικιαστής.

 1. Σε περίπτωση ατυχήματος ο ενοικιαστής πρέπει να ειδοποιήσει αμέσως τον ιδιοκτήτη δίνοντας πλήρεις εξηγήσεις για το συμβάν.
 2. Ο ενοικιαστής με την υπογραφή του εξουσιοδοτεί την επιχείρηση να εισπράξει από την πιστωτική του κάρτα το νούμερο της οποίας αναφέρεται στον παρόν, οποιοδήποτε ποσό προκύψει από τη τήρηση των όρων του συμβολαίου.
 3. Ο ενοικιαστής υποχρεούται να επιστρέψει την μοτοσικλέτα με την ποσότητα καυσίμου που αυτή είχε την ημέρα παραλαβής της από αυτόν.
 4. Για κάθε ασάφεια ή διαφωνία ιδιοκτήτη ή ενοικιαστή αρμόδια είναι μόνο τα Ελληνικά δικαστήρια.
 5. Τα ελαστικά του οχήματος δεν καλύπτονται από καμία ασφάλεια και η επισκευή τους επιβαρύνει αποκλειστικά τον ενοικιαστή.