Εταιρικό Προφίλ

Μάθετε περισσότερα για μας!

Galera travel-rent a car
Ενοικίαση αυτοκινήτου στην Σύρο

To “Galera rent a car” ανήκει σε έναν μεγάλο όμιλο επιχειρήσεων του νησιού καθώς ιδρύθηκε το μακρινό 1993 από ανθρώπους του χώρου του τουρισμού έτσι ώστε να μπορεί να βοηθήσει στον σχεδιασμό και προγραμματισμό του ταξιδιού στην Σύρο. Έκτοτε μεγαλώνουμε διαρκώς και λειτουργούμε εκτός από το τουριστικό γραφείο “Galera travel – rent a car”, ενοικιαζόμενα δωμάτια (από το 1987), ενοικιαζόμενα διαμερίσματα καθώς και παραθεριστικές κατοικίες σε όλο το νησί (από το 2017).

To “Galera rent a car” δημιουργήθηκε για να παρέχει τις καλύτερες το δυνατόν υπηρεσίες για ενοικίαση αυτοκινήτου στην Σύρο. Η εμπειρία και η εξειδίκευση του προσωπικού του γραφείου μας δίνει την δυνατότητα να αντιλαμβανόμαστε τις ανάγκες των πελατών μας και να δημιουργούμε τις καλύτερες προϋποθέσεις για άνετες διακοπές και ασφαλείς μετακινήσεις στο νησί.

Το γραφείο μας λειτουργεί από τις 09:00 έως τις 22:00, όλες τις ημέρες της εβδομάδας, όλο τον χρόνο. Αν αυτό μας ζητηθεί μπορούμε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας όλο το εικοσιτετράωρο, ενώ παρέχουμε επίσης στους πελάτες μας την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν κρατήσεις μέσω του site μας, κάνοντας χρίση της χρεωστικής ή πιστωτικής τους κάρτας ή πληρώνοντας ακόμα και με paypal.

Ανακαλύψτε την Σύρο με το… Galera travel – rent a car

Αφοσιωμένοι στην επένδυσή μας, διαθέτουμε ιδιόκτητους χώρους φύλαξης και συντήρησης των αυτοκινήτων μας. Τα αυτοκίνητά μας ανανεώνονται διαρκώς, με αποτέλεσμα να διαθέτουμε έναν από τους νεότερους στόλους αυτοκινήτων στο νησί. Ποικιλία μοντέλων και σχολαστική συντήρησή είναι το μυστικό μας για ποιοτικά αυτοκίνητα και υπηρεσίες.

Διατηρούμε σταθερή διαθεσιμότητα και προκαθορισμένες τιμές για τους συχνούς εμπορικούς μας πελάτες ώστε να εξυπηρετούνται απρόσκοπτα όλο τον χρόνο.

Καθώς σκοπός μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτησή σας θα χαρούμε να ακούσουμε τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας για την ιστοσελίδα μας ώστε να μπορέσουμε να την βελτιώσουμε προς όφελός σας. Για αξιόπιστη Ενοικίαση Αυτοκινήτου στη Σύρο επιλέξτε το Galera travel – rent a car!

Ευχαριστούμε πολύ για την προτίμησή σας και ελπίζουμε να συνεισφέραμε θετικά στην οργάνωση του ταξιδιού σας στην Σύρο.

Με τιμή,
Αντώνης Ε. Λειβαδάρας
Γεν. Διευθυντής
Υπεύθυνος κρατήσεων